Gospelkoncert

Pianist, kapelmester & korleder

Siden jeg blev færdiguddannet fra musikkonservatoriet i 2006, har jeg primært optrådt med gospel. Nedenstående er et udsnit af forskellige koncepter, jeg optræder med. Men jeg kan også engageres som gæstepianist f.eks. med et gospelkor eller samle et hold til lejligheden.

Har du ønsker eller spørgsmål, kan du altid sende mig en mail eller udfylde booking-formularen med tid, sted osv., så vil jeg svare dig så hurtigt som muligt.

Gunnertoft Gospel Singers


Gunnertoft Gospel Singers består af professionelle sangere fra hele landet

Gunnertoft Gospel Singers blev etableret i 2009 og består af konservatorieuddannede sangere med passion for gospel. Vores repertoire består af kendte gospelsange, pop og evergreens suppleret med egne og nyere værker.

Vi har udgivet 2 albums og en single, og udgivelserne er tilsammen solgt i mere end 185.000 eksemplarer. Jeg har arrangeret og produceret indspilningerne og laver også arrangementerne til vores koncerter.

I julen 2017 optrådte vi i TV2s juleshow Alletiders Jul som backing for bl.a. Burhan G., Mads Langer, Fallulah, Michael Falch, Søren Huss, Jacob Dinesen, Frida Brygmann & Nabiha.


Gunnertoft Gospel Singers efter sidste live-optagelse til TV2s juleshow “Alletiders Jul”

Læs mere om Gunnertoft Gospel Singers på www.gunnertoft.dk & www.facebook.com/GUNNERTOFT

Århus Gospel Kvartet


Århus Gospel Kvartets koncerter er altid meget festlige og engagerende

Århus  Gospel Kvartet optræder ved især kirkekoncerter m.m. rundt i landet. Århus Gospel Kvartet har eksisteret siden 2002, og vi har optrådt med en række kendte gæstesolister heriblandt James Sampson, Bob Bailey (USA), Linda Andrews og Laura Kjærgaard.

Copenhagen Gospel Quartet


Copenhagen Gospel Quartet

Copenhagen Gospel Quartet er seneste skud på stammen af ensembler, som jeg optræder med. Gruppen er udsprunget af samarbejdet i Gunnertoft Gospel Singers og blev dannet i 2016. Konceptet minder på mange måder om Århus Gospel Kvartet, men adskiller sig ved at fokusere lidt mere på det kunstneriske udtryk end fællessang.

Følg Copenhagen Gospel Quartet på www.facebook.com/copenhagengospel

– – –
Jeg må skrive denne besked, mens jeg stadig er høj på en forrygende koncert. I leverede varen og var rigtig sjove og gode til at få folk med. Det var en udsøgt fornøjelse. Vi kan varmt anbefale Copenhagen Gospel Quartet!
Michael C. Kring – Arrangør 30.01.2016 Herslev Kirke

Gospelinstruktør >
Derfor endte jeg med musik >